Opskrifter

Pasta med champignon a la creme

Lørdag, 26. maj 2012af Redaktion
Pasta er bare en børnefavorit, og denne udgave kan serveres med god samvittighed, for her er masser af vitaminer og fibre

1 gl. champignon i skiver (170 g)
1 skalotteløg
1 spsk.
olivenolie
½ dl fløde
250 g frisk pasta (fuldkorn)
1 gl. mini champignon
1 spsk. smør
4 spsk. hakket persille
Salt og peber

Stil champignonskiverne til afdrypning og gem væden. Hak løget og svits det i olien sammen med champignonskiverne. Hæld 1 dl champignonvæde og fløde ved og lad sovsen småsimre under låg i 10 min. Kog pastaen i letsaltet vand og rist mini champignonerne i smørret sammen med persille, salt og peber. Blend sovsen, smag til med salt og peber og vend pastaen i. Server pastaen med de ristede mini champignon og et groft stykke brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Lækre opskrifter med champignon...


Champignontærte
Sprøde hapser

Sprøde kurve med
skinke og champig-
non

Persillestegt kylling
med gratineret
champignon

Champignonbøf













Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop